Meän Lihan tarina

”Kuten kaikessa ruuan tekemisessä reseptin luominenhan on kaiken a ja o. Meän yrityksen alkutaipalettaki met voisimma kuttua reseptiksi.”

Resepti siihen miten valmistui Meän Liha:

Ainekset:

– Palavaa halua kehittää Lapin aluetta

– Luova visio tulevaisuuesta

– Vuosikymmenien kokemusta maatilanpiosta

– Rehellisyyttä

– Sisua ja kärsivällisyyttä

Valmistus:

Luuhan Visiota alueellisesta lihajalostamosta ja annethan sen marinoitua samalla kun kerrytethän vuosien kokemusta ja ammattitaitoa lihantuottajana ja jatkojalostajana.

Lisäthän hurttia huumoria pitämhän ainekset kasassa, tehhän riskianalyysejä, kasvatethan stressinsietokykyä ja kärsivällisyyttä. Nämä ainekset sekotethan keskenhän ja annethan kypsyä mureaksi.

Meän Omalla reseptillä met saimma aikhan yrityksemme ja nyt on Meän vuoro vaalia reseptien valmistamista ja tehä teille juuri semmosta ko tet haluatta. Met Meän Lihalla haluamma tuottaa maukhaja tuotheja makkaroista käristykshin ja laadukkaita leikhejä lamphanviuluista sisäfilheishin. Olipahan ideasi kuinka villi visio makkarasta tai tarkhan suunnitellut pihvileikhet, ei hättää, alamma kattomhan mitä keksimmä justhinsa sinulle!